De huurprijs voor 2019 is € 100,00 per nacht en voor 2020 € 105,- per nacht excl. toeristenbelasting van € 1,70 pppn. met een minimale overnachtingsduur van twee nachten.

Tijdens alle schoolvakanties wordt “Simmerdei” bij voorkeur per week verhuurd waarbij vrijdag de wisseldag is.

Aankomst is na 12:00 uur ‘s middags en vertrek voor 11:00 uur ‘s ochtends.

Graag de sleutel op de dag van vertrek eerder terug naar VVV-kantoor brengen zodat de nieuwe huurders met de ochtendboot kunnen komen.

Wanneer er geen nieuwe huurders op dag van vertrek komen kun je contact met mij opnemen met het verzoek om de sleutel voor 17.00 uur in te leveren bij het VVV- kantoor om vervolgens de middag/avond boot te pakken.

Er wordt verwacht dat de gast(en) zelf het huisje schoon en opgeruimd, geen etenswaren, achterlaat, zodat de nieuwe gasten direct kunnen genieten van een gezellig huisje. Mocht er iets kapot zijn, of niet werken dan graag een bericht aan mij sturen, zodat ik dit kan oplossen. Bij klachten direct contact met mij opnemen. Het is niet toegestaan om honden mee te nemen. Fietsen kun je huren bij verschillende verhuurbedrijven en je kunt de bagage direct vanaf de boot laten bezorgen. Voor meer info www.vlieland.startpagina.nl.

Linnengoed/handdoeken kan je zelf meenemen of huren op www.linnenservicevlieland.nl of www.visitvlieland.com.

Afmetingen: tweepersoonsbed afmetingen 160-200 met lits-jumueax dekbed.
Afmetingen stapelbed (2x) afmetingen 90-190 met enkelpersoonsdekbedden.

Het sleuteladres is bij het VVV-Vlieland (recht tegenover de boot), ze zijn altijd open tijdens aankomst en vertrek van veerboot.